zayaz-logo

Het verhaal van Ronald

Ronald Snel is portefeuillemanager bij Zayaz 

“Voordat ik bij Zayaz kwam, werkte ik drie maanden aan een sociaal huisvestingsproject in Zuid-Afrika. De spontaniteit van de Afrikanen heeft mijn kijk op het leven veranderd: oprecht contact tussen authentieke mensen maakt de wereld zoveel leuker. Die verbinding genereert bovendien een enorme kracht.

Sinds Zuid-Afrika ben ik me nog meer bewust hoe belangrijk echt contact is bij mijn werk als portefeuillemanager. Ik probeer ervoor te zorgen dat we genoeg passende woningen kunnen verhuren – nu en in de toekomst. En om de juiste keuzes te maken vind ik het heel belangrijk om van mensen zelf te horen wat er speelt. Want onze keuzes hebben pas waarde als ze huurders vooruit helpen. Dat voel ik echt zo.

Ik ben er trots op dat we de komende jaren veel meer woningen gaan realiseren; meer nog dan we met de gemeente hebben afgesproken. Het is wat de stad boven alles van ons wil. Daarom zetten we laatst in rap tempo tijdelijke woningen neer voor mensen die echt omhoog zitten. De gedachte dat we meer mensen aan een woning helpen, geeft mij voldoening – niet de tabellen op mijn computerscherm.”

Delen

Gerelateerde verhalen

Er zijn op dit moment geen gerelateerde verhalen

Meer weten? Laat uw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van toepassing.