zayaz-logo

Het verhaal van huurder H

Het leven van onze huurder H. ging niet over rozen. Na een opname woont hij inmiddels – met begeleiding van Reinier van Arkel – weer op zichzelf. Nog steeds heeft hij geldzorgen.

“Ik doe daar niet geheimzinnig over, wil graag vertellen wat mij is overkomen. Aan mijn scheiding hield ik een schuld van bijna € 40.000,- over. Ik heb keihard gewerkt om alles af te lossen, tot er nog € 3.200,- over was. Dat restje achtervolgt me nu al jaren.

Ik had de pech dat mijn bewindvoerder onbetrouwbaar bleek. Hij zou al mijn rekeningen voldoen en mijn laatste schulden afbetalen, maar hij stak het geld in eigen zak en zo liepen mijn schulden verder op. Ik was geschokt toen ik dat ontdekte. Daarom doe ik mijn verhaal: let altijd goed op met wie je in zee gaat!

Inmiddels staat mijn leven weer redelijk op de rit. Met hulp van begeleiders kreeg ik een nieuwe bewindvoerder. Maar dat wil niet zeggen dat mijn geldzorgen voorbij zijn. Ik blijf zeker nog een paar jaar onder bewind staan.

Toch zijn er ook lichtpuntjes. Ik werk als vrijwillig EHBO-er voor het Rode Kruis; ik ben bij alle grote evenementen in de stad. Ik ben een echte teamplayer, help graag andere mensen. Ook voor mijn buurvrouw doe ik regelmatig klusjes, we hebben een leuk contact. Maar echt ontspannen kan ik pas als ik van die geldproblemen af ben.”

Delen

Gerelateerde verhalen

Er zijn op dit moment geen gerelateerde verhalen

Meer weten? Laat uw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!


    Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van toepassing.