zayaz-logo

Het verhaal van Harry

Harry Dierx is medewerker vastgoedsturing

“Ik heb geen auto, en een flat screen televisie heb ik ook niet. Natuurlijk is een auto handig en zo’n groot beeld mooi, maar mijn fiets en mijn oude tv doen het ook prima. Ik vind dat we veel zuiniger om moeten gaan met wat onze planeet te bieden heeft. We roven de aarde leeg zonder aan de toekomst te denken. En waarom? Op mijn reizen valt het me altijd op dat de mensen die het minst hebben, het meest gelukkig zijn. We gebruiken ons verstand verkeerd.

Ik vind het fijn dat we bij Zayaz steeds meer naar de lange termijn kijken. Veel van onze woningen kunnen duurzamer. We zoeken samen naar de beste oplossing; eentje waar onze huurders óók iets mee opschieten. We zijn er immers voor hen! We kiezen onze investeringen dus zorgvuldig en belasten ze niet klakkeloos door.

Zonne-energie, ledverlichting, duurzame oplossingen; het inspireert me om te zien hoeveel er mogelijk is als je slim en creatief bent. Doen wat je kunt, dat vind ik belangrijk. Jij kunt het zinloos vinden dat ik eens per week met een klein zakje plastic afval naar de container loop. En toch doe ik het.”

Delen

Gerelateerde verhalen

Duurzaamheid in ons DNA
Het verhaal van Cindy

Cindy Stump is medewerker facilitaire dienstverlening bij Zayaz

4 februari 2020 Lees meer

Meer weten? Laat uw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!


    Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van toepassing.