zayaz-logo

Het verhaal van Fadie

Fadie (22) studeert Marketing & Communicatie. Hij kijkt mee met collega’s van de afdeling communicatie en werkt aan zijn onderzoek. Het doel van zijn onderzoek is om in kaart te brengen hoe Zayaz de bestaande communicatiemiddelen beter kan inzetten.

“Mijn ouders huren onze woning van Zayaz, maar ik had geen idee wat een woningcorporatie nou echt doet. Daar sta je als jongere gewoon niet bij stil. Het was dus niet mijn eerste keus om bij Zayaz stage te lopen. Tot er een monteur thuis mijn zolderraam kwam repareren. Hij adviseerde mij om juist wél bij Zayaz stage te lopen. In mijn omgeving ving ik regelmatig meningen van anderen over Zayaz op. De ene keer positief en de andere keer negatief. Dit triggerde mij en ik besloot dat ik hier mijn stage wilde lopen. Inmiddels weet ik wat er allemaal achter de schermen speelt. En dat het veel meer is, dan alleen maar een woning aanbieden voor woningzoekenden. Tijdens mijn stage heb ik mezelf goed kunnen ontwikkelen op verschillende vlakken. Het is een transparante organisatie, waarbij het belang van de huurders voorop staat.”

Iedereen heeft eigen talenten en kwaliteiten. Bij Zayaz krijg je de ruimte om die van jou te benutten én te laten groeien. Ook stagiairs, want jongeren vormen mede onze toekomst. Daarom bieden wij hen leuke en uitdagende stageplaatsen aan. Zo krijgen zij ruimte voor werk, groei en ontwikkeling. En daar leren we zelf ook wat van!

Delen

Gerelateerde verhalen

Berna is stagiaire bij afdeling Wijken

28 mei 2020 Lees meer

Waar wij van zijn

2 februari 2017 Lees meer

Aster Asmerom is kantinemedewerker bij Zayaz

3 januari 2017 Lees meer

Meer weten? Laat uw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!


    Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van toepassing.