zayaz-logo

Het verhaal van Berna

Berna (21) studeert sociaal maatschappelijke dienstverlening. Ze loopt mee met onze projectconsulenten van de afdeling Wijken. Tijdens haar stage doet ze onderzoek naar het verbeteren van onze bewonerscommunicatie en regelt de projectadministratie tijdens renovaties.

“Ik wilde graag klantcontact, verantwoordelijkheid krijgen en leren hoe de administratie werkt. Ik heb meer verantwoordelijkheid gekregen dan gevraagd.”

Berna informeert bewoners voorafgaand en tijdens renovatieprojecten. Ze vertelt over een bijzondere ervaring tijdens de renovatie in de wijk Kruiskamp. “Ik help graag mensen. Eén bewoonster was minder mobiel. Ze zag daardoor enorm op tegen de werkzaamheden in haar woning. Ik hielp haar bij de keuzeopties voor de badkamer, keuken en het toilet. En we regelden dat ze tijdelijk naar een wisselwoning kan. Binnenkort help ik haar met het inpakken van haar spullen. Hierdoor heeft ze minder stress tijdens de verhuizing. Samen hebben we haar zelfredzaamheid vergroot. Tijdens deze stage heb ik geleerd hoe ik bewoners echt een luisterend oor kan bieden. Ik kan me beter inleven, mensen geruststellen en hen verder helpen. Zayaz is een hele sociale organisatie. Ze bieden huurders zoveel mogelijk een passende oplossing. En kijken echt naar wat de huurder nodig heeft in zijn of haar persoonlijke situatie. Dat vind ik heel bijzonder.”

Iedereen heeft eigen talenten en kwaliteiten. Bij Zayaz krijg je de ruimte om die van jou te benutten én te laten groeien. Ook stagiairs, want jongeren vormen mede onze toekomst. Daarom bieden wij hen leuke en uitdagende stageplaatsen aan. Zo krijgen zij ruimte voor werk, groei en ontwikkeling. En daar leren we zelf ook wat van!

Delen

Gerelateerde verhalen

Fadie Murad is stagiair bij team communicatie

2 maart 2020 Lees meer

Waar wij van zijn

2 februari 2017 Lees meer

Aster Asmerom is kantinemedewerker bij Zayaz

3 januari 2017 Lees meer

Meer weten? Laat uw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!


    Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van toepassing.